Even over mezelf

Foto fashion junk

Ik ben Ester Butaye, een doordeweekse studente Communicatiemanagement die je terugvindt in Heule, Kortijk of in men favoriete stad, Gent. (Waar ik trouwens in mijn eerste vlog iets heel spannend deed!)

Horen dat ik shop- en modeverslaafd ben? Dat is ondertussen al dagelijkse kost! Vandaar ook de naam ‘Fashion Junk’. 

Kortom, helemaal weg van mode en vooral heel benieuwd om je hierover meer te vertellen!

 

Inspired by

Geen fascinatie zonder inspiratie.

De appel valt niet ver van de boom hoor je wel eens. Mijn mama was model in haar jonge jaren. Wat kleinschalig begon is uitgegroeid tot meerdere fotoshoots, catwalks en een uitgebreid portfolio met prachtige foto’s.

Design, mode en ontwerpen zit er ingebakken bij ons thuis. Over stijl en smaak valt er niet te discussiëren. Wil je hierover meer weten? Lees dan mijn eerste blog!

Spare time

Mijn vrije tijd vul ik naast vriendenuitjes en hobby’s ook met mode. Ik volg de trends op de voet en probeer er nadien mijn eigen ding van te maken. En wat is er beter dan je twee favoriete dingen combineren? Af en toe trek ik er eens op uit met vrienden en doen we niets liever dan pronken met onze favoriete outfits.

Foto van mijn vriendengroep.

Santé!

Trendsetter of trendvolger?

Een leuke outfit geeft mijn zelfvertrouwen een boost. Wees uniek! Als jonge tiener was uit mijn comfortzone treden een no-go. Ik probeerde geen nieuwe dingen en waagde mij niet aan gekke kleurencombinaties. Gelukkig sloeg ik even later een andere weg in. Nu is er no way back.

Inspiratie? Die doe ik op via andere mensen. Ik omring mij het liefst met diegene die gevoel hebben voor stijl/mode. Nieuwe dingen uitproberen staat op mijn nummer 1. Daar is mijn bankrekening helaas niet altijd even blij om, oops!

Ziezo, dat was al een hele boterham!

What to expect?

De mooie aspecten van mode die bijdragen aan tot wie je bent en waarvoor je staat door de ogen van een modefreak.

Of ben je simpelweg ook gewoon iemand die ervan houdt om uniek te zijn? Wat kan ik nog zeggen? Join the club babe!

Foto fashion junk

Conformity

To not dress like yourself and to sublimate your spirit to some kind of group identity is succumbing to fashion fascism.

Laat je inspireren en geniet er vooral van.

Veel liefs, Ester X

Fashion Junk since ’01